mi smo vrtić koji se ne zatvara u ljetnim mjesecima

NASLOVNICA

ZAVRŠNE SVEČANOSTI POVODOM KRAJA PEDAGOŠKE GODINE

U nizu veselih i bezbrižnih dana djetinjstva provedenih u dječjem vrtiću Mali princ došli su dugo iščekivani dani međusobnog druženja djece i roditelja te završnih svečanosti i oproštaji od naših predškolaca.

Zajednički izleti roditelja, djece i odgojitelja iz područnog vrtića Bijelo Brdo i Jagodnjak organizirani su na Fury salašu u Tenji i etno kući Sanja u Jagodnjaku. Nakon kratkog prigodnog programa kojim smo ispratili predškolsce, uslijedilo je veselo druženje.

 

U Batini smo povodom kraja pedagoške godine s roditeljima organizirali sportski dan. Raznovrsne natjecateljske igre za roditelje i djecu koje su osmislile vrijedne odgojiteljice izazvale su obilje smijeha i zabave. Nakon sportskog dijela, program smo nastavili u unutarnjem prostoru dječjeg vrtića gdje smo s ponosom i pjesmom ispratili naše buduće školarce.

U ostalim vrtićima održane su kratke priredbe na kojima smo naglasak stavili na svečani ispraćaj predškolaca. Programi svečanosti bili su tematski raznoliki i sadržajni, a prikaz su cjelogodišnjeg rada s djecom.

You are here: Mali Princ Web ZAVRŠNE SVEČANOSTI POVODOM KRAJA PEDAGOŠKE GODINE