mi smo vrtić koji se ne zatvara u ljetnim mjesecima

NASLOVNICA

DOBRODOŠLI

Dragi naši prinčevi i princeze, dragi roditelji,

Bliži se nova pedagoška godina koja predstavlja novi početak za novo-upisanu djecu, postojeće polaznike, njihove roditelje i odgojitelje.

Za djecu koji će ove godine prvi put krenuti u dječji vrtić počinje nova faza u odrastanju. Početak pedagoške godine za njih donosi usvajanje novih znanja, navika, radosti, veselja i sklapanje novih prijateljstava , dok našim postojećim polaznicima predstavlja ponovni susret sa prijateljima i odgojiteljima . U ovoj godini oni su snažniji i emocionalno zreliji te time spremniji za stjecanje novih znanja kroz igru.

U ugodnom, sigurnom i za razvoj poticajnom okruženju djeci ćemo se truditi pružiti obiteljsku atmosferu i osigurati najbolju skrb i brigu dok nisu uz svoje roditelje. Za sve to zaslužni će biti naši odgojitelji i stručni tim vrtića. Oni će tijekom cijele godine osluškivati potrebe djece i roditelja, te će uz primjenu svojeg znanja , vještina i stručnih kompetencija pridonijeti podizanju kvalitete rada i nastaviti slijediti načelo našeg vrtića SRETNO DIJETE – ZADOVOLJNI RODITELJI.

Svima želimo sretan i uspješan početak nove pedagoške godine 2018./2019.

 

 

 

 

 

 

You are here: Mali Princ Web DOBRODOŠLI