mi smo vrtić koji se ne zatvara u ljetnim mjesecima

NASLOVNICA

DOGRADNJA PODRUČNOG VRTIĆA DALJ

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku odobrilo je općini Erdut bespovratna sredstava za dogradnju našeg područnog objekta u Dalju.

 Dječji vrtić „Mali princ“ u Općini Erdut otvorio je svoja vrata 1. veljače 2013. godine, a početak provedbe odgojno obrazovnog rada počeo je 4. veljače iste godine u mjestima Dalj i Bijelo Brdo. Ponosni smo na brojne generacije djece koja su pohađala vrtić i na njihove roditelje koji su nam ukazali svoje povjerenje i uvijek bili spremni na suradnju. O kvaliteti našeg rada svjedoči konstantan porast broja upisane djece. Od osnutka vrtić je pohađalo 260 djece, od čega 170 u Dalju i 90 u Bijelom Brdu.

Kvaliteta našeg rada kao i povećanje nataliteta u mjestu Dalj stvorile su liste čekanje. Kapacitet postojećeg objekta namijenjen je za provođenje odgojno obrazovnog rada za 50 djece. Sve prethodno navedeno kao i kontinuirana kvalitetna suradnja našeg vrtića s općinom Erdut omogućilo je početak rada na proširenju. U planu je dogradnja još dvije sobe dnevnog boravka s pratećim prostorijama kao i proširenje dvorišta. Novi prostori zadovoljiti će potrebe boravka od 80 do 100 djece u vrtiću, ali i stvoriti neophodne uvjete za odvijanje programa predškole. Radovi bi trebali završiti do 30.ožujka 2019. godine.


You are here: Mali Princ Web DOGRADNJA PODRUČNOG VRTIĆA DALJ