mi smo vrtić koji se ne zatvara u ljetnim mjesecima

MALI PRINC

DRUŽENJA BUDUĆIH PRVAŠIĆA I UČENIKA

Spremnost djeteta za polazak u školu u velikoj mjeri ovisi o kvaliteti komunikacije i suradnje vrtića i osnovne škole. Vodeći se time svake pedagoške godine u suradnji sa školama organiziramo posjete i međusobna druženja. Cilj nam unaprijediti komunikaciju vrtića i škole i pružiti djeci adekvatnu podršku kako bi se uspješno nosilo s prijelaznim razdobljem.

 U suradnji s Osnovnom školom Antunovac organizirali smo druženje budućih prvašića i učenika. Toplu dobrodošlicu poželjeli su nam učenici i učiteljica 4. razreda kao i pedagoginja škole. U sklopu likovne radionice s temom Majčinog dana, budući prvašići su imali priliku osjetiti duh škole, sjesti u školske klupe i čuti školsko zvono. Na licima budućih đaka moglo se iščitati uzbuđenje te su sa velikim zanimanjem sudjelovali u likovnim aktivnostima. Kraj druženja bio je obilježen pjevanjem i recitiranjem.


Učenici i djelatnici O.Š. Višnjevac organizirali su priredbu dobrodošlice za buduće učenike. Starija odgojna skupina Krijesnice predstavila se glazbeno plesnom točkom Ja posijah repu i kratkom dramatizacijom Djed i repa. Svojim znanjem, maštovitom izvedbom, plesom i pjesmom pokazali smo da smo spremni za školu i nove obrazovne uspjehe.

 Želimo im puno uspjeha!

You are here: Mali Princ Web DRUŽENJA BUDUĆIH PRVAŠIĆA I UČENIKA