MALI PRINC

OLIMPIJSKI DAN U VRTIĆU

 

U četvrtak 10. rujna 2020. djeca iz vrtića Mali princ u Paradžikovoj ulici u Osijeku obilježili su Hrvatski olimpijski dan. Ovom manifestacijiom promiče se važnost bavljenja sportskom aktivnošću, olimpijska načela izvrsnosti u svakom području te razumijevanje, mir i solidarnost među ljudima kao sastavnice olimpijskog djelovanja. U tu svrhu, djeca i njihove odgojiteljice nosili su bijele majice kao simbol pravednosti, mira i prijateljstva.

U starijoj mješovitoj skupini ''Loptice'', odgojiteljice su s djecom provodile edukativne radionice o sportu, aktivnosti crtanja na temu sporta te su organizirale zabavne sportske igre i vježbe na igralištu. Djeca su se natjecala u trčanju, skakanju u vrećama, potezanju užeta te prolazila poligon s preprekama. U duhu olimpizma, svako dijete dobilo je svoju medalju koju su sami izradili 

Djeca iz mlađe mješovite skupine ''Ježići'' zajedno s njihovim odgojiteljicama učili su o vrijednostima sporta i o olimpijskom duhu te su sudjelovala u igrama ''nošenje lopte na žlici'' i  ''spoji boje''.

You are here: Mali Princ Web stranica OLIMPIJSKI DAN U VRTIĆU