Mali Princ - Batina

 

Na sjeveroistoku Baranje u općini Draž, u podnožju brda Banska kosa, na desnoj obali Dunava, nalazi se mjesto Batina u kojemu je 1. rujna 2010. godine počeo s radom Dječji vrtić “Mali princ”.

Rad je organiziran u mješovitoj odgojno-obrazovnoj skupini o kojoj skrbi dvije odgojiteljice i domaćica.

 

Vrtić svoj rad obavlja u namjenski građenom objektu od ukupno 300 m2 i sastoji se od dvije sobe dnevnog boravka, garderobnog prostora, čajne kuhinje, sobe za odgojitelje i sanitarnih čvorova.

 

Radno vrijeme vrtića je od 7:00 do 16:00.

 

 


 U MIRISU KRUHA SRCE ZEMLJE KUCA

Listopad je mjesec u kojemu se obilježavaju Dani kruha i zahvale za plodove zemlje. U našem vrtiću djeca su na trenutak postala mali pekari i kuhari – mijesili smo pogačice, naučili kako nastaju krušne mrvice i kako se rade rezanci za juhu, a spravljali smo i zimnicu za nadolazeću zimu. Kroz igru i razgovor djeca su spoznala koliko je važna pravilna prehrana u životu čovjeka, kako se odnositi prema hrani i kako pomoći gladnima i siromašnima. 

 

 

 

 


 

BICIKLIJADA U VRTIĆU U BATINI 

 

Povodom Svjetskog dana sporta, 27. svibnja održana je Biciklijada za djecu dječjeg vrtića u Batini. Djeca su na svojim biciklima savladavala zadaće poligona te se za kraj održala biciklistička utrka. Veselja i smijeha nije nedostajalo, a mogla se čuti i vesela pjesma o biciklu! Zahvaljujemo svim roditeljima na suradnji!

 

You are here: Mali Princ Web stranica Naši Vrtići Mali Princ - Batina