Blog Detail

Provođenje sportskog programa

Provođenje sportskog programa

Poštovani roditelji, obavještavamo vas da od 1. rujna 2022. godine u našem vrtiću započinjemo provođenje sportskog programa. Za provođenje  sportskog programa osigurali smo prostor, kupili adekvatnu sportsku  opremu i izradili program za njegovo provođenje. Ministarstvo znanosti i obrazovanja verificiralo je naš prijedlog programa, te na njega izdalo suglasnost.

Sportski program će se provoditi tri puta tjedno u trajanju od 40-55min u skladu s dobi i potrebama djece, za djecu od treće godine do polaska u školu. Kroz ovaj program djeci će se poticati, razvijati i usavršavati motoričke vještine, sposobnosti i znanja te na taj način utjecati na njegove intelektualne, socijalne i emocionalne aspekte.

Sudjelovanjem u našem Sportskom programu djeca upoznaju, stječu i razvijaju osnovna znanja i motoričke sposobnosti iz mnogo sportova poput nogometa, košarke, rukometa, odbojke, tenisa, atletike, ritmičke gimnastike, hokeja, kuglanja, golfa, orijentacijskog trčanja, i drugih.

Program će provoditi odgojiteljica Renata Posavec Majer educirana u stručno razvojnom centru DV “Vjeverica”, Zagreb.

Naš program je doprinos mogućnosti izbora roditelja za svoje dijete, izbora koji će doprinijeti zdravom stilu življenja kako djeteta tako i cijele obitelji.

Roditeljski sastanak za sve detaljne informacije održati će se 30.kolovoza 2022. u 18h, u Osijeku, u Dunavskoj 86.