Ivanovac

O vrtiću

U vrtiću u Ivanovcu rad se provodi u jednoj mješovitoj odgojno-obrazovnoj skupini. O djeci skrbe dvije odgojiteljice i domaćica.

U prijepodnevnim satima se provodi glazbena radionica i kraći program engleskog jezika.

Također, u vrtiću se provodi i kraći program predškole u trajanju od mjeseca ožujka do mjeseca svibnja.

Radno vrijeme vrtića je od 6:30 do 16:00.

img-fluid

Imate pitanja?

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite putem kontakt forme

Novosti iz vrtića Ivanovac

Dan Sv. Mihaela

U područnom vrtiću u Ivanovcu, 29. rujna obilježili smo Dan sv. Mihaela, dan policajaca. U suradnji sa PU Osječko-baranjskom, posjetila nas je djelatnica policije Tatjana Lovaković koja je kroz razgovor djeci predstavila i približila to zanimanje. Ovom prilikom gđi. Lovaković smo predali plastične čepove koje smo marljivo sakupljali proteklu godinu kao sudionici u humanitarnoj akciji

Dani Jabuka

Povodom Dana jabuka naši “Leptirići” iz Ivanovca posjetili su OPG Milas u kojemu raste kraljica voća- jabuka. Djeca su uživo mogla vidjeti strojno i ručno branje jabuka, te su se okušali u istome. Naučili smo da jedna jabuka na dan tjera doktora iz kuće van.  

Dani kruha

Odgojna skupina “Leptirići” iz Ivanovca povodom Dana kruha posjetila su obližnju pekarnicu. Srdačna prodavačica odgovarala je na pitanja djece, a za uzvrat smo joj otpjevali prigodnu pjesmicu “Pekar”. Djeca su nadogradila svoje znanje, a kao mali dar svatko je dobio pecivo.

Humanitarna akcija “Darujmo kolačić”

Odgojna skupina “Leptirići” iz Ivanovca kao i svake godine u suradnji s Općinom Antunovac i KUD- om “Klasje” sudjelovala je u izradi božićnih kolačića za stare i nemoćne mještane s područja općine. Ovom gestom učimo djecu da treba imati veliko srce i pomagati potrebitima.

Maškare su i ludi su dani

Tijekom veljače naši “Leptirići” pretvarali su se iz dana u dan u druge likove. Zabavi i veselju nije bilo kraja. Osim djece i odgojitelja kod nas su se maskirale i krofnice u bubamarice. Kruna maškara bila je pokladna povorka u kojoj smo svi bili indijanci. Zahvaljujemo se obiteljima koje su nas ugostile i počastile krofnama,

Pomozimo Ukrajini

Kako naši “Leptirići” vole humanitarno djelovati i uvijek su spremni pomoći, tako smo se i ovaj puta uključili u humanitarnu akciju “Pomozimo Ukrajini” u suradnji sa župnikom Andrijom Vrbanićem i župom Sv. Rozalije u Ivanovcu. Roditelji, djeca i odgojitelji donirali su potrebne namirnice. Pokažimo veliko srce. Pomozimo!